Ευρωπαϊκή Ένωση, μια σκοτεινή Λυκοσυμμαχία

Ευρωπαϊκή Ένωση, μια σκοτεινή Λυκοσυμμαχία

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL
διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Είναι προνόμιο να γνωρίζει κανείς έστω και μέτρια, όσο περισσότερες γλώσσες γίνεται γιατί διευρύνει το γνωστικό του πεδίο.
Γλώσσες όπως τα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Ρωσικά και στο μέλλον τα Κινέζικα και τα Ινδικά θα είναι απαραίτητα για να μπορείς να κατανοήσεις τον κόσμο που σε περιβάλλει και να μην τρως το κουτόχορτο της Ελληνικής και της Ευρωενωσιακής Δημοσιολογίας, που παίζει να είναι η Χειρότερη στον κόσμο.
Αυτά ως πρόλογος, γιατί αυτό που θα διαβάσετε τώρα, δεν είναι κάτι νέο, αποδείχνει τι σκατά είναι η ΕΕ, η οποία είναι δημιούργημα των Ναζί και δεν είναι τυχαίο το μίσος που την διακατέχει στους λαούς που νίκησαν το Ναζισμό συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας.
Για μας η Γεωπολιτική είναι μια αντιεπιστημονική και βαθιά αντιδραστική και συντηρητική επιστήμη της εποχής του μονοπωλιακού Καπιταλισμού που θέλει να ανασυντάσσει σύνορα και λαούς και πατεράδες της ήταν δυο μεγάλα σιχάματα ο Μακίντερ και ο Ράτσελ , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους μελετάς.
Αυτά που βλέπουμε αυτές τις ημέρες, είναι συνέχεια όσων είδαμε στην Γιουγκοσλαβία, που σαν χτες πριν 23 χρόνια για 78 μέρες συνετελέσθει το μεγαλύτερο και πρώτο εγκληματικό συμβάν ως ακήρυχτος πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία και χτες πήγε στη Λάσπη της η συνεταίρα του σημερινού «πλανητάρχη», του Σολάνα και του Γκονζάλες(σοσιαλδημοκράτες όλοι τους) Μαλντιν. Η λατρεία Καθολικών και Προτεσταντών στο μεγαλύτερο καθίκι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας τον Καρλομάγνο(εξίσου μεγάλο Καθίκι με τους Μέτερνιχ, Χίτλερ, Μουσολίνι, Φράνκο, Μίκλος Χόρτυ και όταν λέμε καθίκι δεν εννοούμε την αντιεπιστημονική μπαρούφα που τους ονομάζει τρελλούς, η ψυχοπαθείς, δεν είναι το βασικό κριτήριο αυτό) και στη λογική του Ρεβανσισμού σε όσους πάνε ανάποδα και αντίστροφα στις βουλές και τις αποφάσεις τις κυρίαρχης ιδεολογίας της αγοράς που παίρνει διάφορες μορφές από την εποχή της Δυτικού τύπου Φεουδαρχίας, τον προμονοπωλιακό Καπιταλισμό, μέχρι τώρα στην εποχή του Μονοπωλιακού Καπιταλισμού.
Από τον παλαιό και νέο Φιλελευθερισμό, την σοσιαλδημοκρατία, τον φασισμό, τον ναζισμό, τη χριστιανοδημοκρατία και φυσικά το δημοκρατικό σοσιαλισμό της σχολής της Φρανκφούρτης, την Οικολογία, τις ΜΚΟ κλπ.
Αυτός είναι και ο σύγχρονος μονοπωλιακός καπιταλισμός που είναι συνέχεια του κλασσικού προμονοπωλιακού, αλλά με 5 επιπλέον χαρακτηριστικά.
α)Συγκέντρωση και συγκεντροποίηση της παραγωγής και του κεφαλαίου με σκοπό τη δημιουργία Μονοπωλίων.
β)Συγχώνευση του Τραπεζικού με το Βιομηχανικό Κεφάλαιο.
γ)Δημιουργία Μονοπωλιακών Ενώσεων (NAFTA, EU, ASEAN ΚΛΠ).
δ)Εξαγωγή Κεφαλαίων, αντί Εμπορευμάτων.
ε) Εδαφικό Μοίρασμα του Κόσμου.
Στο παρακάτω κείμενο θα κατανοήσετε επακριβώς τι είδους χαμαιτυπείο είναι η ΕΕ, τι είναι ο Οικοναζισμός, η Σοσιαλδημοκρατία του Σουλτς(απογόνου αξιωματικού των Waffen SS) και μια σειρά πράγματα που σήμερα ζούμε.
Γιατί οι Ναζί Αζοφιστές, Σβομπόντα, Αϊντάρ και Δεξιός Τομέας, δεν είναι μόνο φαινόμενο της ναζιστικοποιημένης Ουκρανίας, από το σχέδιο Οντέσσα και μετά από το 2ο Πραξικόπημα του 2014 με την Euromaidan, αλλά στο γεγονός ότι επέρχεται μια συνολική Ουκρανοποίηση της ΕΕ, μέχρι να διαλύσει(που και το ευχόμαστε και νομοτελειακά θα γίνει), με τις δεντροστοιχίες σε ολόκληρη την ΕΕ, να γεμίζουν από δεμένους με μεμβράνες διάφανου φιλμ και ταινίες πατριώτες και διεθνιστές, που θα εξεφτελίζονται από «έντιμους κυρ Παντελήδες», που θα είναι και κοσμοπολίτες και εθνικιστές ταυτόχρονα.
Διαβάστε το παρακάτω και θα κατανοήσετε πολλά από αυτά που ζούμε σήμερα, η από αυτά που θα ζήσουμε μέχρι το 2035.

Republican Riot THE NAZIS AND FASCISTS WHO FOUNDED THE EU (And Their Influence Today)

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.

Σχολιάστε