Ευρωπαίοι Ηγέτες, κατώτεροι των περιστάσεων, η κάτι άλλο;

Ευρωπαίοι Ηγέτες, κατώτεροι των περιστάσεων, η κάτι άλλο;

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL
διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Αστοιχείωτοι, συμπλεγματικοί, αδαείς, ανήθικοι, Απαχαλίνωτοι, Ανήθικοι και στην κυριολεξία ακαλλιέργητοι πολιτικοί «ταγοί» στην πλειοψηφία της ΕΕ, καθορίζουν το πολιτικό και οικονομικό μοντέλο των προϊσταμένων τους, καθώς και της Αριστοκρατικής τους ρίζας, απρόσκοπτα, αδιατάρακτα και ανεμπόδιστα, και είναι ικανοί να σκοτωθούν και με την Αστική τάξη των χωρών τους , για να κάνουν πραγματικότητα τις ντιρεκτίβες των Πολυεθνικών από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τώρα που προετοιμάζεται η επόμενη φάση του Πολέμου και θα διεξαχθεί μετά από αυτόν που τώρα πραγματοποιείται και η ίδιας βαρύτητας χρήσιμοι και φαντασμένοι ηλίθιοι προετοίμαζαν πολλά χρόνια τώρα.
Πιο άθλια υποκείμενα, ανθρωπόμορφα τέρατα, αποκτηνωμένα από την μηδενική γενική παιδεία που έχουν, τυχοδιωκτικά και καριερίστικα στουρνάρια που σκέφτονται μόνο τη διαιώνιση της εκ του Θεού εκμεταλλευτικής τους Φύσης.
Στην Πραγματικότητα και πιθανότατα να μην έχουν υπάρξει στο εγγύς παρελθόν, άλλοι τόσο φανατικά στοχοπροσηλωμένοι στο έργο τους, που είναι η καθυπόταξη σε κάθε τι προερχόμενο από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ακόμα-ακόμα κι από την εποχή του Χίτλερ και έπειτα, κάνοντας περίπου τα ίδια πράγματα, αλλά αυτή τη φορά, ούτε καν για το εθνικό τους Σταθερό Κεφάλαιο, που έκανε τα πάντα για να τους αναδείξει, δηλαδή την εγχώρια Αστική τους τάξη.
Όπως και οι Φασίστες και οι Ναζιστές προπολεμικά προετοίμαζαν το έδαφος για τις επιθέσεις τους λαούς ελέω του Κραχ του 1929-1933, κατά τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να το κάνουν από το 2014 και επίσημα, δια της Ουκρανοποίησης ολόκληρης της Ευρώπης. Ωστόσο τώρα βρήκαν φραγή εισερχομένων στο Μέτωπο της Ανατολικής Ουκρανίας, μέχρι να σκοτωθούν μεταξύ τους για τη λεία της δυτικής Ουκρανίας στο μέλλον. Για να το κατορθώσουν αυτό, επιστρατεύουν κάθε τι κτηνώδες και ιστορικά ξεπερασμένο από προγενέστερα συστήματα ατομικής ιδιοκτησίας, ακόμα και του προμονοπωλιακού Καπιταλισμού, όπως την δουλεία και την αναγωγή της Αριστοκρατίας σε μείζων και επίκαιρο ζήτημα του μέλλοντος μέσω της τεχνοκρατικής θεωρίας του Θορστάιν Βέμπλεν. Τι υπερασπίζεται κοντολογίς αυτή η θεωρία που έχουν αποθεώσει κάτι αποστήματα όπως ο Μπιλ Γκέιτς;
Ξεχωρίζει την τεχνολογία από τις Σχέσεις Παραγωγής, προτείνοντας την ανάθεση της πολιτικής εξουσίας στους τεχνοκράτες, ως μόνους ικανούς για να επιλύσουν τις αντιφάσεις της κοινωνίας και της οικονομίας. Την ίδια θεώρηση είχε και ο Τζέιμς Μπάρναμ, ένας μισό Τροτσκιστής Τεχνοκράτης, τον οποίο θαυμάζει η πιο δεξιά και πολεμοχαρής πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, που λατρεύει τη θεωρία του, τη θεωρία της «Διευθυντικής Κοινωνίας».
Για να ξεκλειδώσουν λιμνάζοντα κεφάλαια ακόμα και από τα ίδια τα βιομηχανικά μπλοκ των χωρών τους, τεχνοκράτες, Αριστοκράτες και διεθυντάδες της ΕΕ, πολλώ μάλλον και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, το γύρισαν έντεχνα στην λεγόμενη «πράσινη οικονομία»(που ουδέ μία σχέση έχει με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, εξού και ο Οικοναζισμός που διακατέχονται), όπως το είχε γυρίσει ο πρώιμος ναζισμός του Γ’ Ράιχ στον Αντισημιτισμό και στο Αντικόμιντερν μέτωπο, δηλαδή στον πολεμικό Αντικομμουνισμό(ο οποίος αναβιώνει με τον συμψηφισμό Φασισμού – Κομμουνισμού από το 2001 και δώθε από τα έδρανα της ΕΕ).
Η αντίθεση ανάμεσα στην βάση και στο εγχώριο Ευρωενωσιακό εποικοδόμημα, είναι σύνθεση της Ευρωπαϊκής Αριστοκρατίας που αναβίωσε με το σχέδιο Horizon για την ΕΕ του 2020 και των Περιφερειών, με τα Αγγλοσαξονικά Χρηματιστικά Μονοπώλια των οποίων είναι και οι εμπορικοί Αντιπρόσωποι.
Για Παράδειγμα ο πολύς Ζοζέπ Μπορέλ υπήρξε Θαυμαστής τόσο του Φράνκο, όσο και του γείτονα του Σαλαζάρ, ποιοι είναι αυτοί, αρκεί να γκουγκλάρετε και θα μάθετε τι είδους τομαροτόμαρα ήταν.
Ένα άλλο Παράδειγμα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας που ακόμα κάνει κουμάντο, εξάλλου ο νυν Ρίσι Σουνάκ, που χωρίς να εκλεγεί από κανένα, και παρότι πρώην αντίπαλος του, ήταν η δική του επιλογή για την Πρωθυπουργία της 8ης Οικονομίας του Πλανήτη, επαναλαμβάνουμε χωρίς καν να χρειαστεί να εκλεγεί.
Ο Μπόρις ο τρομερός λοιπόν (που ξέρει τον Όμηρο απ΄ έξω κι ανακατωτά, τόσο στην Οδύσσεια, όσο και στην Ιλιάδα, πιθανολογούμε ότι γνωρίζει και την Αινειάδα του Βιργιλίου), είναι ένα Αριστοκρατικό μείγμα, με τέτοιου είδους κοινωνική συνείδηση(σύμφωνα με τα λεγόμενα του και δεν είναι ο μόνος, σε αυτό το σημερινό Ευρωπαϊκό «Θαύμα» και παλεύει γι αυτά, το μέτωπο της Ανατολικής Ουκρανίας είχε και τη δική του συμβολή), από τους εξής προγόνους, του Αλί Κεμάλ Μπέη (Έλληνα – Κιργίζιου της Μικράς Ασίας), ο οποίος ήταν Οθωμανός Τούρκος δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδας, ποιητής, φιλελεύθερος πολιτικός, δανειστής και χονδρέμπορος σταφίδας, ο οποίος διετέλεσε επί τρεις μήνες Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Νταμάτ Φερίντ Πασά, Μεγάλου Βεζίρη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ο παππούς του λοιπόν ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε στο Λονδίνο στις 11 Σεπτεμβρίου του 1903, την Αριστοκρατικής και Αγγλοελβετικής καταγωγής Winifred Brun(που είχε άμεση συγγένεια με τον Τσαρικό Οίκο των Ρομανώφ της Ρωσίας, απ΄ την πλευρά της μητρός της, δηλαδή είχε έμμεση επίσης συγγένεια με τον Οίκο Χόλσταϊν-Γκόττορπ, δηλαδή-δηλαδή ακόμα πιο έμμεση με τον Οίκο Όλντενμπουργκ), η οποία ήταν κόρη του Frank Brun από το γάμο του με την προγιαγιά του Μάργκαρετ Τζόνσον.
Αυτό το μείγμα πολιτικής σταδιοδρομίας, δεν το έχει μόνο ο εν λόγω, αλλά το σύνολο των Επιτρόπων και Αξιωματούχων και στην Ηπειρωτική Ευρώπη, όπως η Φον Ντε Λάιν.
Απόγονοι και φανατικοί υποστηρικτές της Αριστοκρατικής τους Ρίζας, η της ρίζας με το Γ’ Ράιχ, όπως έχει τόσο η «πράσινη» – οικοναζί Μπέρμποκ, όσο και ο Σολτς, ο οποίος είναι άμεσος απόγονος Αυστριακού αξιωματικού των Waffen SS, που στο παλμαρέ του τα εγκλήματα πιθανότατα να συμπληρώνουν πολυσέλιδο Εγκυκλοπαιδικό τόμο και είναι κορνιζάκι στο γραφείο της Καγκελαρίας, αναδείχνει τον θαυμασμό του για τις ρίζες του.
Όλοι αυτοί όπως είναι φυσικό μισούν πολιτικά και ταξικά και την εργατική τάξη και φυσικά τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, αλλά και το πρώτο Σοσιαλιστικό Κράτος της Ανθρώπινης Ιστορίας που πήγε την Ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια μπροστά, τη Σοβιετική Ένωση.
Αυτά τα ναζιστικά τομαροτόμαρα, μιλούν για ηθική, χρησιμοποιούν εργαλειακά ότι τους βολεύει, παντού και δημιουργούν, η τουλάχιστον, προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις, για την επιβολή της τάξης τους, πότε με την εγχώρια γι αυτούς βιομηχανική αστική τάξη, πότε απέναντι της και πότε συνεργαζόμενη μαζί της, με τους όρους των Αγγλοσαξονικών Πολυεθνικών που έχουν έδρα, η το Σίτι, η τη Νέα Υόρκη, κι εδώ στην Ελλάδα χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τα τρία Μνημόνια δεν υπήρχε, που μέρος τους επιτίθενται και στο Εφοπλιστικό Κεφάλαιο, του οποίου τη θέση ήταν έτοιμο να πάρει η ΕΚΤ.
Όταν σφίγγουν οι Κώλοι για τον Καπιταλισμό, μετά από υφέσεις, κρίσεις και πολύ περισσότερο Κραχ, δημιουργεί ο ίδιος τις προϋποθέσεις για μεγάλους Πολέμους, να μην αναφέρουμε παραδείγματα, Α’ ΠΠ & Β’ ΠΠ, τα πλέον τρανταχτά, ενώ πάντα παραμονεύει και ένας νεότερος. Για να το καταφέρει κάποιος, πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να δούμε πως το έβγαζε στην επιφάνεια: α) Με το διαίρει και βασίλευε, β) Με τη φτωχοποίηση εκατομμυρίων μαζών, γ) Με την αποθέωση του Κοινωνικού Αυτοματισμού και δ) Με την αναγωγή της συντεχνίας και όχι του Συνδικάτου, του Σωματείου, η του Συλλόγου, σε απώτερο συλλογικό επαγγελματικό, η μη όργανο, που θα πάλευε αποκλειστικά για τη συντεχνία, όπως κάνουν σήμερα οι ΜΚΟ της Πράσινης Οικονομίας, του LGBT Community, αποθεώνοντας το δικό τους ζήτημα και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, καθώς επίσης και την αλληλεγγύη.
Με τον τρόπο αυτό αντλούνται πόροι και επιστρατεύονται κτηνώδεις μέθοδες που ξεκινούν από προγενέστερα κοινωνικοπολιτικά συστήματα του Καπιταλισμού, όπως η Δουλεία και η Δουλοπαροικία στο Μεσαίωνα κι αυτό είναι φασισμός, για να προετοιμαστεί ο επερχόμενος πόλεμος με δωρεάν εργατικά χέρια και χωρίς δικαιώματα.
Άραγε τι θυμίζει αυτό, τον τίτλο στο ΄Άουσβιτς και όχι μόνο σε αυτό, αποδείχνοντας, ότι Καπιταλισμός και Φασισμός, είναι νύχι κρέας.

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους  παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων. 

Σχολιάστε